Ilsa de Cuba

Locatiemanager: Ilse de Cuba
Pedagogisch coach: Sabina Raimondo

Openingstijden

Schaapjes: ma, di, do & vr 08:15-12:15

Locatie

Goudenregenstraat 65
3319 TB Dordrecht

Klein Duimpje

SDK Peuterspeelzaal Klein Duimpje is gevestigd in de CBS Julianaschool in de Dordrechtse wijk Dubbeldam en sluit aan bij de identiteit van de school. Wij hebben onze eigen ruimte in de school en hier kunnen onze peuters heerlijk spelen en zich ontwikkelen.  Wij werken met het voor- en vroegschoolse educatie programma ‘Uk en Puk’ waarmee we de peuters voorbereiden op de basisschool. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs!

Documenten

Registratienummer kinderopvangtoeslag

234995907

Uk en Puk

Puk uit het “Uk en Puk leerprogramma’ is hier dagelijks bij betrokken. De groepen zijn ruim opgezet en er is veel licht. De locatie heeft grote schuifdeuren die, als het weer het toelaat, helemaal openstaan zodat binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan. De kinderen genieten buiten van de dagelijkse activiteiten die er te doen zijn. Zo kunnen ze heerlijk spelen en kliederen met de zand- en watertafel. Het bijzondere ‘voelpad’ is uniek en een ervaring om op te lopen. En wat is er nou leuker om door de bamboe struiken te lopen waar niemand je ziet. Spannend!! Kortom er valt genoeg te beleven op Beregoed, kom gerust een kijkje nemen!

Een blije ouder

“De opvang is professioneel en goed geregeld. Bij vragen mag je die altijd stellen en niets is te gek. Onze zoon heeft hele lieve juffen en de activiteiten die ze doen met de kinderen zijn schitterend! Wij zijn zeer tevreden!” – Danita