Angelique Vos

Locatiemanager: 

Angelique Vos

Pedagogische coach:

Leontien Noorlander

Eigenschappen

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

07:00 – 18:00
07:00 – 18:00
07:00 – 18:00
07:00 – 18:00
07:00 – 18:00

Locatie

Van Strijsingel 447-451, 3311 WH Dordrecht

Kleine Burgt

In twee prachtige historische panden aan de rand van het centrum van Dordrecht, liggen kinderdagverblijven Kleine Burgt en Mulo Burgt naast elkaar. De centrale ligging heeft als voordeel dat u binnen no-time op het centraal station of de A16 bent. Omdat wij hier zowel dagopvang als buitenschoolse opvang aanbieden, kunnen kinderen op deze plek letterlijk groot groeien.

Documenten

Registratienummer kinderopvangtoeslag

153592710 Dagopvang

Grote belevingstuin

Met de stint (elektrische bolderkar) maken wij vaak uitstapjes. Dan gaan we bijvoorbeeld naar het Weizigtpark, naar de markt of de speeltuin. Eendjes voeren, een boodschap doen en glas naar de glasbak brengen zijn ook favoriet bij de kinderen. Tijdens schooltijd wordt er volop gebruik gemaakt van de grote speelzolder op locatie Kleine Burgt en de beweegruimte op locatie Mulo Burgt. Zo zijn er elke dag nieuwe avonturen te beleven! Wat deze locaties uniek maakt is de grote belevingstuin (400m2). In de tuin is een speciale ruimte voor baby’s waardoor ook de allerkleinste kinderen dagelijks naar buiten kunnen.

Een dag bij Kleine Burgt

“Wat heeft onze dochter het naar haar zin! Vanaf dat ze 3 maanden is, gaat ze 2 dagen in de week en vindt het ontzettend leuk. Lekker (buiten) spelen met de andere kindjes, zoveel verschillende activiteiten en hele lieve leidsters, die haar heel goed kennen. Echt top!” – Annemarie