Fenny van Baal

Locatiemanager: 

Fenny van Baal

Pedagogische coach:

Margriet Kok

Eigenschappen

Openingstijden

Ma, di, do

Wo, vr

07:00 – 09:00
13:30 – 18:00
07:00 – 09:00
11:30 – 18:00

Locatie

Polderlaan 11, 3261 GG Oud-Beijerland

Klimboom

Buitenschoolse opvang locatie Klimboom in Oud Beijerland, is een prachtige nieuwe locatie van SDK kinderopvang. Het gebouw is door de architect in goed overleg met SDK kinderopvang ontworpen, zodat het volledig aansluit bij de wensen en eisen van nu.

Documenten

Registratienummer kinderopvangtoeslag

148719132

Meer dan spelen

Het is een heerlijke plek waar kinderen zich snel thuis zullen voelen en waar na schooltijd en in de schoolvakanties écht heel veel te doen en te beleven is. Er is een levensgrote boomhut waar kinderen in klimmen, spelen en met een glijbaan vanaf roetsjen. We hebben een laboratorium om proefjes te doen, een heuse muziekstudio en een zand- en waterhoek. En ook buiten is er veel uitdaging met een heerlijk speeldakterras en een megagrote opvallende glijbaan. Kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen terecht bij locatie Intermezzo, ook in Oud-Beijerland. BSO Klimboom in Oud-Beijerland is zowel een voorschoolse- (vso), naschoolse- (nso) als een tussentijdse opvang (tso).

Divers en Educatief

Met een divers en educatief activiteitenprogramma zorgen wij dat de kinderen een geweldige tijd ervaren. Benieuwd naar wat kinderopvang kost? Gebruik dan onze kostencalculator.

Buitenschoolse opvang Klimboom vangt kinderen op van OBS De Klinker en CBS Sabina van Egdmondschool en van bijna elke andere school in Oud-Beijerland

“Professioneel, gezellig, betrouwbaar. Onze dochter gaat met veel plezier naar de BSO, ook tijdens de vakanties!” – Kim