Angelique Vos

Locatiemanager: Angélique Vos

Pedagogisch coach: Jojanneke Kromme

 

Openingstijden

Ma t/m vr 07:00 - 08:30
12:00 - 13:00
14:30 - 18:00

Locatie

Van Strijsingel 443

3311 HH Dordrecht

Mulo Burgt

In twee prachtige historische panden aan de rand van het centrum liggen Kleine Burgt en Mulo Burgt naast elkaar. De centrale ligging heeft als voordeel dat je binnen no-time op het centraal station of de A16 bent. Omdat wij hier zowel dagopvang als buitenschoolse opvang aanbieden, kunnen kinderen op deze plek letterlijk groot groeien. Deze locaties kunnen dus een echt tweede thuis worden voor kinderen.

Met de kinderen maken wij vaak uitstapjes. Dan gaan we bijvoorbeeld naar het Weizigtpark, naar de markt of we gaan naar de speeltuin. Ook kan er tijdens schooltijd volop gebruik gemaakt worden van de grote speelzolder bij locatie de Kleine Burgt en de ruime beweegruimte bij de Mulo Burgt. Zo zijn er elke dag nieuwe avonturen te beleven! Wat deze locaties uniek maakt is de grote nieuwe natuurtuin (400m2). In de tuin is een speciale ruimte ingericht voor baby’s waardoor ook de allerkleinste kinderen dagelijks naar buiten kunnen.

Documenten

Registratienummer kinderopvangtoeslag

320783108 KDV
318868787 BSO

Buitenschoolse opvang

‘Mulo Burgt’ biedt buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Op deze buitenschoolse opvang is van alles te ontdekken en te beleven. De grote ruimte is ingericht in verschillende hoeken waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Op het grote speelplein kunnen we actief buitenspelen. Wij zijn dan ook graag buiten. Naast ons activiteitenprogramma is er genoeg ruimte voor spontaniteit. Hutten bouwen met lakens en meubels, verstoppertje spelen of een bonte middag met dans en muziek.

Wij verzorgen het vervoer voor de volgende scholen: De Horizon en De Statenschool. Staat de school van je kind er niet tussen? Neem contact met ons op en we kijken samen wat er mogelijk is.

Een Dag bij Mulo Burgt

“Ik ervaar het als een zeer prettige en leerzame omgeving waar mijn dochtertje iedere keer al huppelend graag naar binnen wil!” – Klazien