Regenboog

Wij gaan kinderopvang aanbieden in VOLT, het voormalig regiokantoor aan de Noordendijk te Dordrecht. Naar verwachting zal de locatie eind 2021 openen voor dagopvang en buitenschoolse opvang. Op de begane grond zullen wij vestigen, samen met de Regenboogschool van H3O.  

Documenten

Registratienummer kinderopvangtoeslag

234995907

Uk en Puk

Puk uit het “Uk en Puk leerprogramma’ is hier dagelijks bij betrokken. De groepen zijn ruim opgezet en er is veel licht. De locatie heeft grote schuifdeuren die, als het weer het toelaat, helemaal openstaan zodat binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan. De kinderen genieten buiten van de dagelijkse activiteiten die er te doen zijn. Zo kunnen ze heerlijk spelen en kliederen met de zand- en watertafel. Het bijzondere ‘voelpad’ is uniek en een ervaring om op te lopen. En wat is er nou leuker om door de bamboe struiken te lopen waar niemand je ziet. Spannend!! Kortom er valt genoeg te beleven op Beregoed, kom gerust een kijkje nemen!

Een blije ouder

“De opvang is professioneel en goed geregeld. Bij vragen mag je die altijd stellen en niets is te gek. Onze zoon heeft hele lieve juffen en de activiteiten die ze doen met de kinderen zijn schitterend! Wij zijn zeer tevreden!” – Danita