Chantal

Locatiemanager: 

Chantal de Deugd

Pedagogische coach:

Yvonne Reinders

Eigenschappen

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

07:00 – 18:00
07:00 – 18:00
07:00 – 18:00
07:00 – 18:00
07:00 – 18:00

Locatie

Gravensingel 118, 3319 ET Dordrecht

Sporting Delta

Voetballen, apenkooien, estafette, korfballen of touwzwaaien, het kan allemaal op onze sportieve buitenschoolse opvang locatie Sporting Delta in Dubbeldam. Zowel binnen in de sporthal als buiten op de (kunst-)grasvelden beleven kinderen iedere dag de leukste sport en spel avonturen onder leiding van ons sportieve BSO team. Binnen staat een voetbaltafel en een grote kast vol met spellen, boeken en knutselspullen. In onze chillhoek kunnen de kinderen na een schooldag even helemaal bijkomen.

Documenten

Registratienummer kinderopvangtoeslag

184359491

Lekker sportief

Wij verzorgen het vervoer voor de volgende scholen: Beatrixschool, OBS Dubbeldam en Julianaschool. Staat een school er niet tussen? Neem contact met ons op en we kijken samen wat er mogelijk is.

Kom kijken en ervaar hoe leuk de sportieve locatie Sporting Delta is en maak vrijblijvend kennis met ons sportieve team.

Een dag bij Sporting Delta

“Ik ben ontzettend tevreden. Voornamelijk omdat alle leidsters erg lief zijn, maar ook omdat jullie veel naar buiten gaan! En mijn zoontje is ontzettend tevreden en komt graag spelen, waardoor we nu ook onze dochter durven te plaatsen. Succes met alles en ga zo door.” – Jackelien