Openingstijden

Locatie

Menagerie 13

3328 LL Dordrecht

Wilgenkroon

Wij openen hier naar verwachting eind 2021 de eerste kinderopvang in de wijk Wilgenwende. 
Wilgenwende wordt in meerdere fasen gerealiseerd aan de zuidelijke rand van Dordrecht. De landelijk gelegen, kindvriendelijke buurt ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Biesbosch. Fraaie bomenlanen, een brede ecologische zone en meerdere parken benadrukken het duurzame karakter van de wijk. Op dit moment zijn de deelgebieden De Wende, Wilgendaal, Wilgenweide, Wilgenveld, Wilgenkroon, Wilgenpark en Molenzigt (deels) opgeleverd of in (komende) aanbouw.
 
Wilgenkroon

De bouw van Wilgenkroon is al eerder gestart en vordert gestaag. De contouren van de betreffende maatschappelijke ruimte zijn al duidelijk zichtbaar. De opvallende boogramen op de begane grond en de gevel van het kinderdagverblijf zijn inmiddels geplaatst. Het gebouw is het eerste en enige appartementencomplex in de wijk en bestaat uit 36 appartementen.

Documenten

Registratienummer kinderopvangtoeslag

234995907

Uk en Puk

Puk uit het “Uk en Puk leerprogramma’ is hier dagelijks bij betrokken. De groepen zijn ruim opgezet en er is veel licht. De locatie heeft grote schuifdeuren die, als het weer het toelaat, helemaal openstaan zodat binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan. De kinderen genieten buiten van de dagelijkse activiteiten die er te doen zijn. Zo kunnen ze heerlijk spelen en kliederen met de zand- en watertafel. Het bijzondere ‘voelpad’ is uniek en een ervaring om op te lopen. En wat is er nou leuker om door de bamboe struiken te lopen waar niemand je ziet. Spannend!! Kortom er valt genoeg te beleven op Beregoed, kom gerust een kijkje nemen!

Een blije ouder

“De opvang is professioneel en goed geregeld. Bij vragen mag je die altijd stellen en niets is te gek. Onze zoon heeft hele lieve juffen en de activiteiten die ze doen met de kinderen zijn schitterend! Wij zijn zeer tevreden!” – Danita